Ožujsko CSR

Zadovoljstvo mi je biti dijelom ove kampanje jer smatram da nas muškarce treba malo više potaknuti da preuzmemo veću odgovornost za svoje zdravlje. To uključuje i samopregled testisa, jednostavnu i brzu metodu koja može spasiti život , a koju bi trebali redovito obavljati svi muškarci koji brinu o svom zdravlju.

Neno Belan
Ožujsko CSR

Obavljajte redoviti samopregled testisa, brinite o svom zdravlju jer tada brinete i o svojim najbližima. Sad je vrijeme za akciju. Počešite se s razlogom!

Darijo Srna
Ožujsko CSR

Dio sam ove kampanje jer mi je drago da se konačno počelo pričati i o muškom zdravlju. Potrebno je educirati muškarace o nužnosti redovitog samopregleda testisa jer će jedino tako moći rano otkriti rak testisa i, u slučaju pronalaska simptoma, na vrijeme reagirati.

Marko Tolja
Ožujsko CSR

Ovaj put se češemo s razlogom. Par minuta može spasiti život i zato nema isprike jer toliko slobodnog vremena svi imamo. Samo je potrebno to osvijestiti, samopregled obavljati redoviti i stvoriti zdravu naviku.

Ivan Vukušić
Ožujsko CSR

Kroz ovu kampanju želimo pokazati kako nije sramota pričati o muškom zdravlju, već naprotiv, treba podići svijest muškaraca o nužnosti brige za svoje zdravlje, jer rano otkrivanje raka testisa spašava život.

Zlatko Horvat
Ožujsko CSR

U današnjem užurbanom načinu života, neprestano smo izloženi velikim količinama stresa koji nam je ponekad isprika za pomanjkanje brige o zdravlju. Stoga je moja poruka - brinite o svojem zdravlju, počešite se s razlogom i nemojte čekati sutra.

Dinko Appelt
Ožujsko CSR

Postoji vrlo bitan povod da se počešete, možete si spasiti život. Nemojte se češati bezveze, počešite se s razlogom!

Dalibor Matanić
12026
Klikni da si se i ti počešao s razlogom!

Hvala ti što si se počešao s razlogom

12026 pregledanih muškaraca