Kontaktirajte savjetovalište

Savjetovalište Počeši s razlogom je otvoreno za vaše upite svaki četvrtak od 13 do 15 sati na broju telefona 01 2388 112.

Savjetovalište "Počeši s razlogom"

01 2388 112 01 2388 112

Četvrtkom od 13 do 15h

Riječ stručnjaka

Ožujsko CSR

Vjerujemo da će javnozdravstvena kampanja Počeši s razlogom potaknuti muškarce da preuzmu veću odgovornost za svoje zdravlje te da redovito obavljaju liječničke kontrole i samokontrole kako bi prevenirali razvoj mnogih bolesti. Rak testisa može se otkriti u vrlo ranoj fazi jednostavnom i brzom metodom samopregleda testisa. Preuzmite kontrolu nad svojim zdravljem jer redoviti samopregled testisa može Vam spasiti život.

Prof. dr. sc. Željko Kaštelan
Ožujsko CSR

Počeši s razlogom iznimno je važna kampanja jer se samopregledom rak testisa može otkriti ranije što rezultira većim preživljenjem bolesnika. U velikom broju slučajeva ranim otkrivanjem raka testisa može se izbjeći, primjerice, liječenje kemoterapijom, koja može utjecati na smanjenje plodnosti muškaraca. Kampanja je velik doprinos muškom zdravlju i pozivamo sve muškarce da obave samopregled testisa te da se u slučaju bilo kakvih simptoma jave svojem liječniku ili u naše savjetovalište Referentnog centra Ministarstva zdravlja za liječenje tumora testisa i ekstragonadalnihnih germinativnih tumora u sklopu kampanje Počeši s razlogom.

Dr. sc. Marija Gamulin, prim.
12057
Klikni da si se i ti počešao s razlogom!

Hvala ti što si se počešao s razlogom

12057 pregledanih muškaraca